Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 31 mai 13, 12:11

Opprinnelig postet av Willy René

http://www.demokraten.no/ffk/article6684059.ece

 

En meget bra situasjonsbeskrivelse, det vil si at det er ganske håpløst å se for seg en snarlig (innenfor 5-10 år) retur til tippeligaen for FFK`s del

Et par små utdrag fra denne artikkelen

"Nye inntektsbringende tiltak sitter langt inne  og eiersituasjonen gjør at  mange potensielle bidragsytere skygger unna. "

"Værste-avtalen er mye omtalt. Vi skal i denne omgang nøye oss med å konstatere  at det nok er så enkelt som et åpenhjertig styremedlem uttalte ifjor at  «klubben kommer aldri opp av sumpa så lenge den må forholde seg til den  avtalen»."

Det eneste håpet om at klubben kommer på fote her er at eierne bak i kulissene innser det svært mange andre har innsett for lenge siden, nemlig at de sitter på en "dead duck". Spørsmålet er om de kan eller vil innse dette så raskt at anden fortsatt er spisbar, eller om de venter så lenge at anden ikke kan brukes til noe. En mulig oppskrift for tilberedning av and lanserte Terje Høili i FB for noen måneder siden. Det finnes sikkert flere oppskrifter.

En liten ting til : Jeg ser at Følstads navn nevnes i mange negative innlegg her (ikke deg, Willy:). Kritiser gjerne dagens styre (og derigjennom Følstad) for det vi mener de kunne gjort annerledes nå, om det så er konkret problemløsning, eller om vi mener de skaper dårlig samarbeidsklima eller gir skjev info etc. Men den virkelige tunge kritikken om leienivåer, avtaleinnhold, opprinnelige Værsteløfter, tidligere dårlig drift og alt det der, skal ikke Følstad & Co ha kritikken for. De sliter jo tvertimot med konsekvensene av dette i dagens styrearbeid. DEN kritikken må rettes "høyere opp" i systemet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340