Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jinky

Knøttespiller

Ble medlem: 08 jan 13
Innlegg: 30

Lagt til: 29 mai 13, 00:30

FFK pra sempre: Jeg mener ikke at styret får maksimalt ut av potensialet. Jeg tror de fleste av de som sitter i det nåværende styret kom relativt sent inn i forhold til når problemene startet. De er i gang med å få klubben opp på fote igjen med de verktøyene de har fått utdelt. Det tar tid, men jeg tror at de sakte men sikkert vil få utløst det økonomiske potensialet ved kontinuitet. Om det sittende styret går må nye kluter inn, det vil ta tid før de får oversikt og tid er en luksusvare i disse dager. Jeg er redd klubben vil gå dukken om dette skjer.

Satch:  Jeg syns ikke at ansvaret ligger på aksjonærene. Klubben må selv vise at de greier å komme seg ut av uføret og gjenskape en ny tillit hos kreditorer, næringsliv og ikke minst blant supporterne. Om klubben kan vise at den kan puste ved egen hjelp vil frustrasjon snus til glede og tribunene vil atter en gang fylles. Ellers er jeg enig i det du sier angående det juridiske. 

Rafn: Engasjement er viktig, ingen tvil om det, men engasjement og tilhørende tautrekking hjelper lite om det dras i feil retning. Da trenger man noen som sier klart i fra hvilken retning man skal dra. At du føler deg forsmådd har jeg ingen problemer med, det er en naturlig reaksjon, det kan til og med hende at du hadde rett i det du sa. Allikevel mener jeg, uten at jeg ønsker å kneble dine meninger, at slike personlige inntriger ikke hører hjemme i media. Er man uenig så får man benytte seg av det privilegiet du hadde ved å sitte i klubbstyret. Jeg tror kritikken din hadde hatt en mye større gjennomslagskraft om du fortsatt satt og jeg syns det er et tap for klubben at du valgte å ta hatten din og gå.  

---------------------------

Lord of the Wing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f