Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 28 mai 13, 23:45

For de som trodde at gamle Hegerfors hadde gått bort, her er jeg tilbake på en visit :-)

Jeg vil også gi Erik A. Pedersen cred for at han velger å delta i debatten her. Jeg velger å ikke kommentere debatten F-B vs Rafn, men et par ting med det som Pedersen skriver klarer jeg ikke å la ligge:

Opprinnelig postet av Erik A. Pedersen

 At det aldri har blitt ro rundt avtalen, mener jeg rent personlig først og fremst er klubbens ansvar - ikke FB. Hvis avtalen er dårlig, er det klubbens ansvar å si det. Er avtalen god, er det klubbens ansvar å få frem det.  



To hypoteser vedrørende avtalen:
Hypotese A: Avtalen er god!
Hypotese B: Avtalen er dårlig!

Fakta: Avtalen er aldri blitt lagt helt og fullt frem i sin offentilghet.

Min påstand: Selv om det kan være gode grunner til at en slik avtale ikke bør ut i offentligheten; Slik det stormer nå og har stormet, ville det ikke vært en god strategi om avtalen ble offtenliggjort. Ihvertfall hvis den faktisk er GOD. Dette kunne gjort underverker for omdømmeutfordringer i hvertfall (ref.: Følstads utsagn i kveldens F-B artikkel: Men vi har vært gjennom mye i styrerommet, og det er en kjensgjerning at vi ikke har fått rettet på omdømmet som ønskelig. Vi har på en måte havnet i en negativ spiral vi ikke har klart å snu).

Det at man likevel - til tross for alt maset - velger å ikke vise frem noe konkret knyttet til avtalen, forteller meg noe om hvilken hypotese som er mest sannsynlig...

 

Opprinnelig postet av Erik A. Pedersen


Faktum er at ingen som er involvert i FFK, verken som ansatt, tillitsvalgt gjennom FFK eller i Sport AS, eller i Stadion AS, er kritiske til avtalen - slik har det vært mer eller mindre siden 2007.

Detter er faktafeil. Rafn er ett eksempel, og den eneste som fronter det i offentligheten. Jeg skal være med på at ingen andre fronter kritikk til avtalen i offentlighet. Men jeg trodde faktisk at F-B sin sportsredaksjon hadde større oversikt over FFK-systemet enn at man kommer med påstanden over. Det finnes fler...

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f