Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 28 mai 13, 23:35
Endret: 28 mai 13, 23:50
Endret av: Satch

Opprinnelig postet av jinky

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Så du mener at styrene, med tallene de sitter på, skal drive klubben videre i rød sone? Da ender vi opp med å miste lisensen.

Det finnes ingen mirakelkur. Det må spinkes og spares, barberes og tilliten til alle styrer må etableres blandt den gjengse Fredrikstad-patriot. Selv om det er mye negativitet rundt klubben om dagen, så ser jeg positivt på en ting. Vi må produsere egne talenter, noe Tor-Kristian Karlsen innså for flere år siden. Jeg liker å tro at vi hadde vært på nivå med Godset i dag om Karlsen fikk sitte og Grönhagen måtte gå. 

Den spinkingen og sparingen man har drevet med hittil har raskt og effektivt fjernet flere inntekter enn man har spart i kostnader. Og da er det som kjent liten vits i å spare.... Da går det raskere og raskere.....galt

Her ligger styrets hodepine - og her fortjener as-styret litt forsvar og medfølelse. Selvom jeg og fler med meg mener at hovedårsaken til problemene ligger i stadionavtalen, og andre mener noe annet eller er forpliktet til å mene noe annet, så må styret faktisk og juridisk forholde seg til situasjon slik som den er dd. Uavhengig av hva som ble lovet i 2004 og hva som har skjedd siden.

Det er as-styret som sitter med det juridiske ansvaret og aller mest styrets leder. Og Følstad sier det jo selv, spiralen skrur nedover og nedover... Dette er garantert ikke noe festoppdrag for å si det mildt.

Jeg mener at det reelle ansvaret nå ligger et annet sted - nemlig hos aksjonærene (eierne). Eierne må stille opp med nok (altså ikke mer seigpining) frisk kapital til at man får tid til å kutte ALLE unødvendige kostnader, og tid og penger til å etablere sportslige resultater og tillit som igjen vil øke inntektene. Alternaitvt må enten eierne kaste kortene (skifteretten) eller slippe til andre - på andres premisser.  Nekter eierne å være med på noen av disse alternativene har styret en enda større hodepine å behandle. Selvom mange av oss ikke er imponert over utførelsen de siste årene, så fortjener faktisk styrets medlemmer litt medfølelse nå.

På ett eller annet tidspunkt må ett eller annet gjøres med de reelle økonomiske utfordringene. Det er ikke de supporterne som ikke møter til kamp som har skylden for at kostnadene flere steder i systemet er for høye. Kutte mer i det sportslige er ikke mulig - da blir inntektene automatisk enda mindre. Jeg er glad jeg ikke sitter i et styre som snart ikke har noe annet valg enn å sette søkelyset på sine eiere...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f