Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jinky

Knøttespiller

Ble medlem: 08 jan 13
Innlegg: 30

Lagt til: 28 mai 13, 22:24

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Du skaper ett inntrykk av at styrene har blitt enig i noe som kan bringe klubben videre, og at styrelederne har kontroll på situasjonen. 

Uten å vite hva som har skjedd i dag, virker det som for utenforstående, at det eneste de kan ha blitt enige om er å kutte ytterligere i en økonomi som allerede er langt under potensialet til klubben. Og det hverken bringer klubben videre, eller vil stoppe den nedadgående spiralen som nå har var veldig lenge.  Tvert i mot er det da mye som tyder på at det blir enda vanskeligere å finne ny sponsorer, og enda færre vil møte på kamp.

Du har selvfølgelig rett til å forsvare så mye du vil, akkurat som jeg og andre har rett til å kritisere det vi mener er feil. Det er hele poenget med vårt forum.

Så du mener at styrene, med tallene de sitter på, skal drive klubben videre i rød sone? Da ender vi opp med å miste lisensen.

Det finnes ingen mirakelkur. Det må spinkes og spares, barberes og tilliten til alle styrer må etableres blandt den gjengse Fredrikstad-patriot. Selv om det er mye negativitet rundt klubben om dagen, så ser jeg positivt på en ting. Vi må produsere egne talenter, noe Tor-Kristian Karlsen innså for flere år siden. Jeg liker å tro at vi hadde vært på nivå med Godset i dag om Karlsen fikk sitte og Grönhagen måtte gå. 

---------------------------

Lord of the Wing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f