Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 16 mai 13, 08:20

Opprinnelig postet av jinky

Rull inn puppen! Har dere som klager på Bakkis sett stallen vår? Vi er jo helt ribba for kvalitet! Bakkerud er kanskje den mest verdifulle vi har i laget og allikavæl vil folk ha'n ut? Det er ikke til å bli klok på. Samtlige spellere i dagens stall ville ikke plassa på førstelaget som tok sølv for fem år siden. Gi han tid og arbeidsro så får vi bygd opp noe ordentlig i løpet av ett par års tid. Vi kommer ikke til å få til noe resultater i år, vi må konse på å holde oss i Adecco, få spilt inn formasjoner og spillere og så vil resultatene sakte men sikkert komme. Eller skal vi få inn Tom Nordlie igjen? Det er sikkert mange kvalitetstrenere som har lyst til å trene en pengelens klubb på nedre halvdel av Adecco nå om da'n. 

QFT.

Noen ganger er det herlig å få en ordentlig déja vu-opplevelse. Følelsen man får av det her er definitivt en evinnerlig og evigvarende déja-vu følelse, men den er helt i andre enden av skalaen...

Hvis man synes laget så bra trent ut i fjor, så begynner jeg virkelig å undre på hvordan det står til med den gjennomsnittelige mentale helsa.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f