Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 16 mai 13, 08:14

Opprinnelig postet av scheien

har stått i ph de siste 10 årene. tidligere så har jeg sagt nei hvis jeg har fått tilbud om gratis billetter utenfor ph. da har jeg sagt nei pga at jeg syns det har vært morro på ph tribuna. sto i ph ifjor også, men i år så har jeg fått gratis billetter på vip tribunen. grunnen til at jeg ikke har sagt nei til gratis billettene i år er fordi at det ikke skjer noe på ph tribunen lenger, ikke noe folk, ikke noe liv, ikke noe tifo. alt som var bra i ph for 3-4 år siden er borte.

men i et håp om at det skal bli litt trykk siden det er 16 mai kamp, så blir det første kamp i ph for meg i år. håper flere dukker opp, og at vi kan synge å lage et skikkelig trykk for å løfte guttane frem til seier.

Velkommen tilbake! Og håper du finner ut at du blir på feltet. Vi trenger så mange syngende supportere som mulig, det skorter hvertfall ikke på plassen. Foot in mouth

Synes ikke det har vært så dårlig stemning på PH-feltet i forhold til hvor få det er. Det har hvertfall ikke blitt dårligere, for dårlig har det vært veeeeldig lenge.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f