Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 15 mai 13, 11:40

Opprinnelig postet av foyn

 

Det åpenbare poenget er jo at Værste ikke ønsker noe samarbeid, men man tydelig ønsker seg en husmannskontrakt hvor man sitter med bukta og begge endene..

The spirit of the agreement burde ha vært at Værste skal sikre sine interesser - samtidig som FFK gis stabile rammebetingelser i en svært omkastelig og turbulent fotballhverdag. Det fundamentale da ville være å skape et samarbeidsklima hvor det var tillit og man stolte på hverandre. Det ville være nødvendig og avgjørende for å skape et samarbeidsklima hvor det ble utarbeidet kompromiss - siden det ligger i sakens natur at Værste og FFK vil ha motstridende interesser i enkeltsaker

 

Nå startet man jo ikke på null da Værste kom inn som eiere i AS'et. Selskapet var vannskjøtt som resultat av dårlig drift i mange år etter at klubben hadde solgt sin råderett i -97. I følge den informasjonen jeg sitter på har Værste, og deres aksjonærer, mer enn 50% av aksjene i AS'et. Dette eierskapet har de da rett til å ivareta?

Så kan mye sies om hva hvordan og hvorfor, og i hvilken form.

Hvis klubben er i et avhengighetsforhold til Værste AS som man ikke kommer ut av så kan det kanskje være formålstjenelig å forsøke å jobbe med dem, mot et minste felles multiplum mål, fremfor å jobbe mot dem. Tilbake til dette med å ikke bite hånda som mater en.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f