Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 15 mai 13, 11:24

[quote=kanogvetalt]

[En ting jeg gjerne vil ha din vurdering av:

Værste har uttalt at de har ønsket å kontrollere stadionselkapet inntil lånet er innfridd, fordi man ikke har et forutsigbart klubbstyre ettersom styremedlemmer stadig blir skiftet ut. Så kan man lese mellom linjene at de av samme årsak ønsker kontroll over AS'et, for å sikre sitt eierskap i dette. Hvis du legger til side det konstitusjonelle om at klubb skal ha råderett osv. Har de ett poeng? 

[/quote]

Det åpenbare poenget er jo at Værste ikke ønsker noe samarbeid, men man tydelig ønsker seg en husmannskontrakt hvor man sitter med bukta og begge endene..

The spirit of the agreement burde ha vært at Værste skal sikre sine interesser - samtidig som FFK gis stabile rammebetingelser i en svært omkastelig og turbulent fotballhverdag. Det fundamentale da ville være å skape et samarbeidsklima hvor det var tillit og man stolte på hverandre. Det ville være nødvendig og avgjørende for å skape et samarbeidsklima hvor det ble utarbeidet kompromiss - siden det ligger i sakens natur at Værste og FFK vil ha motstridende interesser i enkeltsaker

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f