Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 14 mai 13, 17:02

Opprinnelig postet av nilz1

Jeg tror alle, og da mener jeg alle også inkl. Terje Høili og Spillerinvest bare har handlet i beste mening. Nå er det derimot på tide at man begraver stridsøksen og drar i samme enden av tauet. Slike utspill som man bl.a. kan lese i Demokraten i dag er bare til ytterligere skade og fører ingen ting godt med seg for Fredrikstad Fotballklubb. For meg minner dette mer om en personlig vendetta.

Dra i samme enden ja.. Det er nok litt lettere sagt enn gjort når det er så mye som tyder på at FFK har noen skikkelige råteproblemer. Altså, du skriver selv at man solgte publikumsfavorittene Thomassen,. Askar, Hussain, Tarik - også tar jeg med friheten å legge til f.eks Gamboa og Borges. Hva godt førte det med seg? 

Andre klubber som selger spillere, pleier som regel å sitte igjen med noe. FFK har jo selv etter salget av disse spillerne ikke vært i nærheten av å hente nye spillere med samme kaliber. Jeg føler jo bare at alt som FFK får av inntekter bare går med i et stort svart hull, og klubben har nada å bruke på videreutvikling eller fornying.

I mine øyne skal det nok mer til da enn å notere ganske trist lesning som en personlig vendetta for så å feie det bort, eller mer til enn at man bare drar i samme retning. Det er jo noe som tydeligvis ikke stemmer her.

Hva skjer egentlig hvis alt hadde blitt snudd og FFK skulle rykket opp? Personlig føler jeg det ikke hjelper en dritt. Ja - inntektsevnen hadde helt klart forbedret seg, men igjen; hvor mye av dette hadde gått til å forbedre klubbens helse? Nei. Synes hele opplegget bare virker trist.

 

 

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340