Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 11 mai 13, 10:26

Jeg ser frustrasjonen brer seg innad i klubben og blant oss supportere, mange ting å irritere seg over. Blantannet har noen begynt å henge seg opp i at FFK skal bruke Jeg er med prosjektet på Julius Adaramola faktisk og mener at de pengene skulle gått til noe annet. 

Men det er også positive ting å ta med seg for FFKs del. Mot Kongsvinger var alt helt dødt, ingen som kjempa for en ball, ingen som stod opp for laget, ingen som gjorde noe som helst. Mot Ull/kisa så var det hvertfall bedring å spore! ser blantannet i byens avis at man krever Lars Bakkeruds hode på et fat, jeg kan si så mye at dersom ting ikke bedrer seg så vil han gå selv fordi han vil ikke at vi supportere skal føle det sånn.

Hvis vi ser tilbake til 2010 sesongen så hadde vi 9 poeng etter samme antall spilte kamper, det vil si at vi ligger 2 poeng etter skjema, vi ligger nå kun 4 poeng bak 3 plassen og 5 poeng etter 2 plassen i Adeccoligaen, det negative er at vi er kun 3 poeng unna nedrykksplassen..

Som sagt så er vi supportere frustrerte, jeg også innkludert. Heldigvis har jeg klart å holde kjeft å ikke klage så mye som tidligere som jeg har gjort. Samtidig ser jeg at supportere her på forumet kapper hue av hverandre og også spillerne. som jeg skjønte på Bakkerud under sist intervju så hadde de fått med seg kritikken vår av spillerne (Blantannet Ole Jørgen) som han tok i forsvar. 

Når det gjelder stadionsaken så er dette noe vi supportere burde gjøre noe med, lage noe protestaksjoner eller noe bannere som vi kunne hatt på Plankehaugen feltet. Det er til tider hårreisende å lese det som Jan Rafn skriver om og jeg skulle ønske noen i media eller noen andre steder kunne gripe tak i dette og stille de ansvarlige til veggs.. Men men..

Jeg synes ikke vi skal smartmale ting sportslig helt enda som vi gjør, det er fortsatt tidlig i sesongen og det er ikke krise helt enda, jeg har bare en bønn: Back opp om spillerne og FFK, møt opp og hjelp spillerne frem til seier! 

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

24.08.2010 :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f