Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 10 mai 13, 10:08
Endret: 10 mai 13, 10:15
Endret av: Lars 29

Det Rafn skriver, som han har belegg for og innsikt i, synes jeg er veldig skremmende lesning. Hvordan en så lite samlende person som Følstad kan inneha en slik stilling i FFK, i den situasjonen klubben nå er i, er for meg en gåte. 

Det verste er at jeg ikke ser noe lys i tunnelen, selv mange år frem i tid og selv om vi skulle rykke opp.

Som Rafn påpeker, alt FFK betaler til Værste, ender i et eneste stort sluk som man ikke vil komme ut av, om ikke eierstrukturen endrer seg. Lokale bedrifter vil også vegre seg å gå inn i FFK, før det blir ryddet opp i klubben. Lag som Strømsgodset, Sarpsporg, Haugesund etc, betaler ca 1 mill NOK i årlig leie, FFK betaler ca 12 mill ??, det henger bare ikke på greip.

Hadde det ikke vært for FFK, så hadde ikke Værste området utviklingsmessig vært der det er i dag, det er det ingen tvil om. Det at de "tilbød" FFK en ny stadion i sin tid, var ikke på grunn av kjærlighet til klubben, men "pure business". Høili så dette komme og protesterte høylydt, all den tid og penger han hadde lagt ned i klubben rundt og etter KTE sin ankomst. Han likte forståelig nok dårlig, at noen andre nå skulle komme "å skumme fløten" av det som var bygget opp.

Morsomt å gå tilbake på f-b.no, ffksupporter.net og andre fora og se hvor mye kritikk Høili fikk, han var nærmest en dårlig taper som ikke fikk viljen sin i og med  at det ikke ble bygget på Holmen. Der hadde klubben eid sin egen stadion og fått "alle" inntekter selv. Det andre man kan stille spørsmålstegn ved, er hvor kompetente mennesker i FFK systemet var og er som skrev under på denne avtalen, for så å gå til sak mot Værste å tape denne, når de så kostnaden og resultatet av det de hadde skrevet under på.

Vi supportere ble nærmest fortalt at vi hadde fått en ny stadion gratis og at klubben hadde eierskap i denne. En stadion som er flott å se på ja, men som kveler klubben sakte mot sin undergang.

Likegyldighet, dalende interesse, avventede holdninger, er gjennomgangstema om dagen. Folk bryr seg ikke. Det vi supportere burde gjort er å lagt press på Værste, laget store bannere, samlet oss å hatt protester utenfor Værste sine lokaler, virkelig latt de forstå at vi ikke finner oss i dette lenger. Dette skjer i mange andre land og klubber med tilsvarende problemer. Og det virker ofte på sikt.

Men skjer dette i Fredrikstad og blant oss supportere? neppe, vi bare sitter på ræva og venter på at det skal ordne seg.Gjør det det? Nei. Selv om folk er glad i klubben, så er mange bare likegyldige til FFK og alt rotet. Det å slutte å gå på kamp, vil drabbe klubben. Men med et dårligere og dårligere sportslig produkt, kommer det færre og færre på kamp uansett, det er realiteten.Man kan kalle de medgangssupportere, men folk flest vil bli underholdt. Selv er jeg motgangssupporter og er mer på kamp nå enn i fjor. Men de fleste tenker ikke slik.

Kanskje FFK burde tatt en Lyn, slått seg konkurs og startet opp på Sentralidrettsanlegget, ta FFK2 sin plass og bygge opp klubben og engasjementet på nytt. Vurderer eller truer FFK med dette, tror jeg det nok ikke tar lang tid før Værste vil reforhandle kontrakten. Riving av stadion og bygging av leiligheter der istedet, vil slå såpass tilbake på Værste at det nok aldri vil skje.

Istedet for å være en topp 5 klubb i Norge, i forhold til innbyggertall, interesse og potensial, er vi nå istedet en middelhavsfarer og en klubb langt fra å få ut sitt fulle potensial. Vil noe endre seg den nærmeste tiden? Neppe.

 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f