Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 23 mar 13, 10:01

Det som slår meg, er hvor lite det så ut som vi hadde igjen for denne tidlige Tippeliga-starten. Av de som startet, spiller følgende i hjemlig serie: Jarstein, Yttergård Jensen, Søderlund og Elyounossi. Heller ingen av de to som ble byttet inn, spiller hjemme i Norge. Til alt overmål spilte ikke Tarik åpningskampen for RBK. Med andre ord, en rekordtidlig sesongstart resulterte i at tre spillere fra hjemlig serie, inkludert en keeper, hadde spilt seriefotball før landskampen.

I etterpåklokskapens navn tenker jeg at det måtte vært mye bedre å la de hjemlige landslagsspillerne samles til en lengre (over en uke) treningssamling. Det ville antagelig gjort mer for å forbedre de spillemessige relasjonene mellom spillerne. Så kunne Tippeligaen startet på et mer fornuftig tidspunkt, som for eksempel andre påskedag.

Jeg ser ikke kampen i går som noen endelig bekreftelse på at "tiden har gått fra Drillo" eller noe sånt. Laget spiller ganske forskjellig fra hva 90-tallets Drillos gjorde. Kampen i går var helt enkelt en dårlig prestasjon av det norske laget. De var ikke til å kjenne igjen fra den gode bortekampen mot Sveits.

Jeg lurer faktisk på om ikke det hadde vært bedre å spille denne kampen på kunstgresset i Drammen. Den dårlige Ullevaal-matta må ta skylden for at kampen totalt sett ble dårlig, og jeg tror Norge ville tjent mer enn Albania på en god bane. Og tilskuertallet på Ullevaal var ikke større enn at man hadde fått plass til de fleste i Drammen.

En ting er sikkert: Bare full pott på resten av kampene, samt store mengder flaks med øvrige resultater, kan få oss til gruppeseier nå. Vi må håpe at Kypros kan lage en skrell mot Sveits i kveld.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340