Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 20 mar 13, 13:21


Nå når det er landslagspause i seriefotballen kan en jo reflektere litt over det som har skjedd hittil i sesongen, og det som gjenstår.

I serien har laget fremstått meget solid. Det, kombinert med at City ikke har prestert like bra som i fjor, gjør at PL-trofeet med stor sannsynlighet tar veien tilbake til rett side av byen. Robin van Persie har vist seg å være et svært bra kjøp, og i motsatt ende av banen har David De Gea stabilisert seg og leverer på et høyt nivå. Han er ingen Edwin (ennå), men jeg har god tro på at han blir bedre enn alle de som var innom i årene mellom Schmeichel og Van der Sar og kan være en solid førstekeeper i mange år.

I CL røk United ut på et meget surt vis - etter å ha hatt stålkontroll på Real Madrid i de første 60 minuttene for så å falle sammen etter et meget strengt idømt rødt kort - men allerede da disse to lagene ble trukket mot hverandre var det jo klart at det var en god sjanse for å ryke ut.

FA-cupen blir selvsagt vrien nå, med omkamp borte mot Chelsea før en eventuell semifinale mot de lyseblå. Og siden de to sistnevnte lagene ser ut til å styre mot hhv. 3, og 2. plass, vil de nok satse mye på cupen for å få i det minste ett trofe ut av sesongen.

Men om nå serien går veien, slik det ser ut, er det selvsagt en flott sesong uansett.

Skår i gleden: Darren Fletchers comeback ble kortvarig og jeg tviler på om han noen gang vil spille annet enn ligacup for United igjen.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f