Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 04 jan 13, 23:08

Opprinnelig postet av sarpen

Opprinnelig postet av kjell-H

Opprinnelig postet av Topscorer

http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article262790.ece

Synd at FFK ikke har gjort jobben godt nok i Østfold

Jeg nevnte denne spilleren for FFK før Molde var på banen så de kunne ha sikkret seg han før molde ga han tilbud. Men jeg vet nå at han fikk tilbud ifra Kvik-halden, Sarpsborg og FFK etter molde hadde gitt han tilbud.  Men FFK kan lære av dette og faktisk begynne å speide mer i østfold og finne talentene før andre lag utenfor østfold!

 

Dette er feil!

Vi (SARPSBORG 08) har hatt denne spilleren med på treningssamling 2 ganger. Klubben synes det ville vært fint for ham å avslutte VGS hjemme, men Solskjær stappa han full av spenn og lokka han oppi i steinrøysa i ingenmannsland. Klart det er kjekt å rusle rundt på røkkeløkka.

 Han får ikke mer penger i molde en han ville fått i Særp el FFK! Har ikke noe med penger å gjøre med total pakken for han og hva Molde legger opp for han som spiller! På VGS i Molde så har de en klasse som er kun for unge Molde spillere for at alt skal klaffe med treningstider og skole!  Jeg bor i mysen og kjenner godt til Sebastian så jeg kan med hånda på hjerte si at det ikke er penga som fikk han til Molde! En av de største talentene jeg har sett her i indreøstfold på lang tid. Men hadde det ikke vært for at Knut dørum lillebakk som flyttet til mysen for nesten 2 år siden ifra molde så hadde ikke Molde vist hvem Sebastian var. Han tipset molde og fikset trenings opphold i Molde. Første uke på prøve så ble det gjordt en feil for han skulle egentlig trene med junior laget men så hadde vist de fri den uka og da fikk han heller være med A-lagets treninger og der imponerte han solskjær såppas mye at han ble invitert til en ny prøveopphold. 

Man bør få noen til å speide i østfold etter unge talenter fra de veldig unge og følge utviklinga til de!

---------------------------

"Jeg har lese- og skrivevansker. Derfor vil det være en del skrivefeil når jeg skriver. Sorry."

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f