Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 14 sep 04, 10:09
Endret: 14 sep 04, 10:12
Regler for deltagelse i FFKSupporter.net’s debattforum

Velkommen til FFKSupporter.net’s debattforum. Enten du allerede er en trofast bruker eller kaster deg inn i debatten for første gang, ber vi deg forholde deg til, og å akseptere reglene som følger her.

Vårt mål er å legge til rette for bred debatt om en rekke temaer, og da spesielt rundt Fredrikstad Fotballklubb. Vi ønsker oss friske meningsutvekslinger og standpunkt. Det skal være stor takhøyde på disse sidene, mn for at debattene skal bli interessante og utbytterike for alle våre brukere, er det visse regler som må følges. Reglene er minimumskrav. Vi anmoder om at du for øvrig bruker sunn fornuft og er omtenksom overfor de andre debattantene.

• Du er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene du publiserer. Selv om FFKSupporter.net vil overvåke debattene etter beste evne, vil vi ikke påta oss ansvar i forhold til eventuelle krav som måtte rettes mot forfatteren av et innlegg.

• Det er ikke tillatt å trakassere meddebattanter. Diskuter sak, ikke person!

• Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.

• Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler. Du kan ikke kopiere artikler som er publisert i andre medier. Du kan imidlertid sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor artikkelen har vært publisert og hvem som har skrevet den.

• Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred.

• Gjentatte postinger av samme innlegg, såkalt "spamming", forsøk på å avspore debatten, eller andre forsøk på å ødelegge debatten er ikke tillatt.

• Hold en saklig tone i dine innlegg.

• Innlegg må skrives på norsk (og da aller helst bokmål), men vi aksepterer også svensk, dansk eller engelsk.

• FFKSupporter.net’s debattforum er et forum for meninger, ikke markedsføring, og skal derfor kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende.

• Innlegg i FFKSupporter.net’s forum godkjennes ikke på forhånd, men redaksjonen vil følge debattene underveis etter beste evne. FFKSupporter.net forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller slette innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. I alvorlige tilfeller forbeholder FFKSupporter.net seg retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Utestengte debattanter som gjentatte ganger registrerer seg med nye brukernavn og gjentar regelbrudd, kan bli utestengt på nytt uten videre varsel.

• FFKSupporter.net tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Du skal vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre.

Vær rask med å tipse oss på [mail=support@ffksupporter.net]support@ffksupporter.net[/mail] dersom du ser et innlegg du mener ikke burde vært publisert i vårt debattforum.

Vi takker for oppmerksomheten.

FFK-hilsen,


Øystein Holt
Ansvarlig redaktør
www.ffksupporter.net

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340