Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

larsemann

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 jul 12
Innlegg: 15

Lagt til: 19 nov 12, 21:18

Jeg blir nesten kvalm av å tenke på alle de spillerne vi har solgt de to siste årene. Dette er spillere som kunne vært stammen til et skikkelig medaljelag. Jeg tenker selvsagt på Tarik, Hussain (som kunne blitt en stor publikumsfavoritt), Gamboa, Askar, Thomassen. Borges hadde også kanskje blitt dersom tingene hadde sett annerledes ut.

Nå ser det ut til at det selvfølgelig skjer igjen. Pusic kunne jeg godt tenke meg å ha med videre og han hadde kanskje blitt med videre dersom vi ikke hadde rykket ned også. Landgren forsvinner kanskje i tillegg til de andre (Horn, Stene, osv). 

Allikevel finnes det noen lyspunkter her, og det er selvsagt Alesaami. Han har noen defensive mangler, men han har virkelig potensiale til å bli en skikkelig FFK-back:) I Adeccoen har jeg også troen på at Ruud Tveter kan blomstre litt igjen, det samme med Halvorsen og kanskje Hansen. Holm blir også god å ha med videre med den rutinen han har.

Vi må bare innse at vi ikke er i den situasjonen hvor vi kan ønske gode spillere, og derfor er vi nødt til å backe up de vi har så godt vi kan. Det kommer fortsatt til å finnes mye talent og ferdigheter i de spillerne vi sitter igjen med og som vi evt får inn i vinter, og dersom vi får en trener som virkelig kan ta ordentlig tak og føre en klar spillestil, tror jeg dette kan bli bra. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f