Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 18 nov 12, 22:30

Vi glær oss. Dettane blir kos.

Not.

Men det svir ikke i nærheten av like mye som sist. I 2009 var hadde vi faktisk en spillerstall som burde ha holdt til å berge plassen, og man skal ikke glemme at vi faktisk skapte nok sjanser også i den berømmelige kvalikkampen til at vi burde vunnet den.

I år, derimot, har vi vært en dumpekandidat helt fra starten av, og det var kun takket være et par seire nå på slutten at det ble spennende igjen. Og måten Molde fikk dominere i avslutningskampen understreket bare at årets FFK-lag nok er det svakeste siden 2004. Hva forventet man, når vi solgte flere av de`beste spillerne på laget som berget plassen med to poengs margin?

Laget var ikke bedre enn at det måtte stå om marginer mellom oss og de andre dumpekandidatene. I en avgjørende rekke kamper gikk marginene mot oss. Snytt for straffe mot VIF, uheldig selvmål på overtid mot Brann, og i kampen i Sandnes (som viste seg å bli avgjørende) fikk Ulf en straffe ut av ingenting på stillingen 2-1. Sleng på et par heldige overtidsmål fordel Sogndal i deres kamper. Det er nesten så det hadde vært rett og riktig om vi hadde flakset til oss tre poeng mot Molde. Men flaks, det hadde det så definitivt vært.

Nå må vi altså erstatte en hel del spillere. Spørsmålet er, hvor mye peng har vi å bruke på erstatterne? Kan vi hente gode adeccodass-spillere, eller må vi nøye oss med 2-divisjonsspillere som bare kanskje er gode nok? Det hjelper sikkert litt på finansene at høytlønte spillere som Valencia og Knudsen forsvinner, men vi driter jo ikke akkurat penger.

Når det er sagt: De klubbene som har kjempet i toppen av the mighty førstedivisjon i år, er ikke akkurat krøsusklubber de heller. Kan Ullensaker/Kisa og Mjøndalen kjempe om opprykk så kan vi også, selv med stramt budsjett.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f