Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 05 nov 12, 17:42
Endret: 05 nov 12, 17:59
Endret av: Knuty


Jeg sendte noen spørsmål til Klubblisensansvarlig i NFF, Rune Nordhaug for å få klarhet i dette.

Hans svar i bold, kursiv.

1.     Satt helt på spissen - si at en klubb havner i rød gruppe for første gang, og setter opp en handlingsplan hvor de planlegger å gradvis forbedre sin poengsum (men fortsatt skal være i rød gruppe) over 36 måneder (for eksempel ved å forbedre poengsummen fra 20 til 60 over 36 måneder). Ved hver rapportering klarer klubben det fastsatte målet som er satt i handlingsplanen. Klubben vil vel da unngå poengtrekk disse 36 månedene? Ved den syvende rapporteringen (hvor klubben endelig skal over i gul gruppe etter handlingsplanen) klarer den ikke de 65 nødvendige poengene. Vil da klubben miste lisensen, siden de overstiger 36 måneder i rød gruppe?

a.       Korrekt. Klubbene får maks 36 måneder til å komme seg i gul sone. Når de da er i gul sone må de holde seg der (om de har brukt hele perioden på å komme seg dit)

2.      FFK følger vel så vidt sin handlingsplan, og har foreløpig ikke fått poengtrekk. Likevel vil de vel miste lisensen ved tre nye perioder i den røde gruppen?

b.       FFK fikk irettesettelse etter 31.12.2011 rapportering, det betyr at de ikke fulgte planen sin da. Når en klubb har brukt 36 måneder kan lisensen trekkes tilbake. Det er ikke et tilleggskrav, det er å sikre at klubber ikke faller tilbake når de har kommet seg opp i gul sone.

3.      Når det gjelder de konkrete poengsummene FFK har fått den siste perioden, er dette noe dere kan opplyse om?

c.       Nei, det gjør vi ikke

4.      Eller, vil denne klubben over da bare få irettesettelse i den syvende perioden, og i den åttende perioden få ett poengs trekk mv, hvis de fortsatt er i rød kategori?

d.       Irettesettelse og poengtrekk er kun i handlingsplansperiode på 36 måneder. Kontinuitetsprinsippet er regulert slik at lisens kan trekkes om dette brytes.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340