Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 29 okt 12, 13:14

Opprinnelig postet av Tøfflus

Absolutt. Om Ulf taper på onsdag og vi slår Odd er vi foran dem igjen. Dassen har ikke brent ned ennå.

Helt enig. Vi skal aldri gi opp. Ei heller vi supportere!

Fotballkamper lever sitt eget liv, og det må vi huske på når det ikke går vår vei. Dette er noe av grunnen til at vi elsker fotball!

Jeg så kampen på Zebra, og jeg mener vi her er nødt til å forsøke å se gjennom resultatet (som alle er 110% enige om er horribelt), all den tid vi har lyst til å lære noe, og komme oss videre.

Noen objektive observasjoner:

  • Sandnes Ulf spiller en taktisk perfekt kamp
  • Sandnes har stang inn (ett av målene)
  • Sandnes drar fordel av en svak dommer (en ekstremt taktisk gunstig straffe feilaktig idømt, og en haug med tvilsomme frispark-avgjørelser som mest bidrar til å ødelegge humøret i kampen)
  • Sandnes Ulf har nær 100% uttelling i de kritiske fasene av kampen (2-1 og 3-1)
  • FFK spilte bra offensivt fram til scoringa, og spiller godt defensivt ennå lenger
  • FFK faller offensivt etter utligning, blir defensive og stillestående mot pause, og får en scoring imot pga av det. Dette er imidlertid Sandnes eneste store sjanse i denne fasen, så vi blir straffa hardt.
  • I andre omgang går vi sterkt ut, og kjører delvis over Sandnes og midt i denne perioden får islendingen straffe ut av ingenting, i og med at han er helt alene i boksen, og ikke har noen medspillere i nærheten.
  • Det hårreisende spillet kommer først etter 3-1, men da er kampen i praksis kjørt. Klart det er en betydelig skjønnhetsfeil å tape så stygt, men sånn er fotball, scoringer preger kamper. Spesielt de ufortjente.

Sorry, men når en legger sammen disse ingrediensene, så skal vi tape kampen. Noe vi også gjør.

Og det eneste å få ut av det er å gå til med ny frisk neste kamp. Noe vi også skal gjøre.

Sandnes-Ulf har helt klart en framtid i tippeligaen, fordi de får mye ut av lite. Vi, derimot, får lite ut av mye, og da sliter vi.

Helt til slutt vil jeg si at det er bedre å ha tapt i forsøket på å spille eget spill enn å tape i forsøket på å tilpasse spillestilen etter motstander. Fordi enhver tilpasning til møkkafotball er meningsløs! Og vi må bare se det øynene: Hvor mange norske lag idag har ambisjoner om å spille god fotball? De er jo kun fokuserte på å ødelegge for motstander hele gjengen!

Hvis vi hadde hatt litt is i maven og spilt vårt eget spill helt kompromissløst (sånn som særp gjør) så tror jeg vi hadde fått bedre resultater. Nå er vi i ferd med å bli like drepende kjedelige å se på som resten av norsk fotball.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340