Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jabbie

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 11
Innlegg: 67

Lagt til: 27 okt 12, 20:29

Pinlig. Orket ikke se sammenhengende på kampen etter den fatale straffesitausjonen. Ble mindre og mindre for hvert mål, såpass ærlig må jeg være. Syns jeg for øvrig hørte her om dagen hvor bra norske dommere var etc, samtidig som det har blitt servert en gedigen tabbe i begge de to første kampene i denne runden.

Men anyway, dette var dårlige greier. Sulf vil vinne, det vil tydeligvis ikke FFK. I klubben vår går det i blogging. Når denne sesongen startet trodde jeg oppriktig at FFK hadde flere spillere som sammen holdt til et habilt TL lag; Tarik Elyonoussi, Etzaz Hussain, Jørgen Horn. De to første er et avsluttet kapittelt forlengst, men så kan det også nevnes fek.s en Andreas Landgren som vel fikk tilbud fra Europa League-aktuelle Helsingborg. Om tilbudet var såpass reelt, tipper jeg han angrer seg  greit nå. Kevin Durè som et av Norges største stoppertalent osv. Om Mads Hansen hadde valgt Strømsgodset fremfor oss for et par år siden, tviler jeg ikke et sekund på at han ville vært et bra bekjentskap i dagens TL.

Fryktelig redd for at det blir Adecco neste nå. Forlanger at klubben og spillerne drar opp ermet i uka som kommer, for Odd SKAL kjempes sammen og ned. Avslutt sesongen så godt som mulig, så få vi se om Sandnes Ulf greier å få med seg et poeng eller tre som gjør at de holder unna. Får de litt marginer mot seg, som fek.s en håpløst håpløst filmestraffe regisert av Kovacs om et par runder, så er det ikke umulig at de smeller på 4 tap her i avslutningen. Så får vi heller ta spillerflukten etter sesongen etter et eventuelt nedrykk...

---------------------------

(Brukernavnet var ganske tilfeldig)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f