Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 27 okt 12, 20:19
Endret: 27 okt 12, 20:20
Endret av: Welhaven

Opprinnelig postet av Rey

Opprinnelig postet av Welhaven

Vet du hva, Rey. Vil ikke noe annet enn at han kan si at det blir tøft, at gutta har tatt det tøft, og ikke male alt med den vakreste rosefargen om at alt går helt bra. De knakk jo sammen, og da lyver man faen ikke media.

Er det urimelig synes du, kanskje?

Absolutt ikke urimelig og han har da sagt tilsvarende tidligere også. Men han må også være positiv i intervjuer og i hvert fall ikke gi noe tegn til at de har gitt opp på forhånd.

Hørte akkurat på intervju på Radio Fredrikstad og han malte ikke alt rosenrødt. Men han måtte da også ta med at vi skulle jobbe videre og ikke gi opp.

Som regel rett etter kamp, men kaster seg FORT unna det igjen med å "se fremover" som han sa mot Brann. Og uansett hvordan man vrir og vender på ting, så er det fortid og historie man lærer av.

Får mer respekt for en trener som faktisk sier hvor jævlig ting er.. Man kan være positiv i intervjuer, men fortsatt positiv med et kritisk innslag. Er man utelukkende positiv i den situasjonen FFK er i, både før og spesielt etter kampen, så har man ikke noe foran en mikrofon å gjøre.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f