Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 sep 12, 13:29

Opprinnelig postet av Tøfflus
Hvor mange ville dratt til Stavanger på en onsdag kveld for å se FFK-Brann? Og hvor mange tilskuere er vi villige til å ofre for "rettferdige" semifinaler?

De burde jo da selvsagt prøvd å få til at semifinalene gikk en lørdag eller noe, ikke midt i uken. Hvor mange bergensere tok turen til Hødd forresten? Det er sikkert mer kronglete for Brann-fansen å komme seg til Hødd enn flyturen opp til Trondheim. En del fans som ville ha tilhørt hjemmelaget forsvinner nok med nøytral bane, men akk så mange flere som ville ha vært bortesupportere tar nok turen. NFF burde da selvsagt få til at kampene går på en stadion som er litt midt i mellom to lagene som møtes. Om etterspørselen er lav som du frykter, så trenger det jo ikke være den største stadion de spiller på.

Som du selv skriver, i de første rundene så er det ikke så stor hjemmefordel å snakke om, det er ikke all verden med hjemmesupportere. I en semifinale stiller det seg litt annerledes. Fredrikstad hadde vel nærmest fullt hus mot Start i 2006 blant annet. Da blir det også en mye større forskjell på å hjemme/borte som i tredje runde av cupen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f