Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 05 sep 12, 15:41

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen:

FFK trenger ikke noen "redningsmann". FFK trenger heller ingen "sterk leder som forteller alle hvor skapet skal stå".

FFK trenger å redde seg sjøl, og den eneste måten jeg kan se for meg at det skal skje på er at klubbdemokratiet igjen settes i høysetet, og at årsmøtet igjen skal bli høyeste organ i FFK. Idag er årsmøtets rolle nærmere beskrivelsen "latterlig" enn "viktig for klubben".

Det er på denne måten vi kan bli sikre om at ingen forsøker å sko seg på FFK. Eller at noen forsøker å bestemme fordi de mener at deres syn er det eneste rette.

Det er slett ikke fordi JEG vil ha mulighet til å endre FFK jeg mener dette, det er fordi jeg oppriktig mener at dette er det desidert beste som kan skje FFK akkurat nå.

Timinga til Jan er helt grei: Jo før det blir satt fokus på FFKs framtid, jo bedre. Et problem forsvinner ikke bare fordi vi lar være å snakke om det, eller later som om det ikke er noe problem. Snarere tvert imot. Realitetsorientering er absolutt påkrevd for å finne løsninger.

Og at det er et problem at Følstad i praksis styrer klubben utifra en ren bedriftstenkning: Dette er en fotballklubb, og da KAN man ikke styre utifra ren bedriftstenkning. For gjør vi det kommer regnskapene til å se fine ut, mens klubben råtner på rot.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f