Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 05 sep 12, 14:35

Etter min menig er dette et lite gjennomtenkt stunt fra Rafn sin side. Dette skaper enda mer negativitet rundt klubben og det er ikke hva vi trenger nå.

Det er forståelig at Rafn som enkeltperson og medlem av klubbstyret kan føle at han har lite kontroll på det som skjer med klubben vår, men dette er ikke noe nytt og hva jeg vet absolutt ikke noe som plutselig har kommet for en dag etter at Følstad tok over stafettpinnen i AS-et. Mye og kanskje det meste av det som Rafn sikter til skriver seg fra "gamle dager". I 2011 som han krast refererer til så var det vel så vidt jeg husker en viss Kverneng som hadde denne rollen.....  Så da blir det vel sånn at det blir skutt etter feil person her?

Jeg vil tro det beste nå er at vi som mener og tror vi skal vite alt om våre kjære fotballklubb snart stikker fingeren i jorda og husker at det ikke lenger er mulig å styre et million foretak basert på hva menig mann mener og synser. Faktisk er det på tide at noen tar tak, plasserer skapet og sier i fra slik at vi kan ha en fotballklubb vi kan elske, på godt og vondt, også neste år og årene som kommer deretter.

Etter den store "bomben" da det "tilfeldigvis" ble oppdaget at klubben var i ferd med å bli visket ut av fotballnorges store kart har det vært flere såkalte økonomisk flinke personer i forskjellige styrer og posisjoner som alle har utalt at vi nå har ryddet opp, nå er det ikke fler spøkelser osv... Problemet er bare at disse personene har vært opptatt av å dekke over feil "som ble gjort i går" da de også tidligere satt med leder verv i klubben. Derfor har aldri den hele sannheten og alle fakta kommet på bordet....

Vi trodde alle at når "han Svein" (Johannessen) uttalte at "vi har kontroll og styrer mot et  lite overskudd", ja da var det endelig ryddet opp en gang for alle. Men etter hans inntreden var det jo igjen verre enn noen gang...

Så hvem skal vi skylde på? Hvem har ødelagt klubben vår? Er det Værste kanskje eller de som med hue under armen godtkjente avtalen den gang da???  Nei det er ikke det. Feiler har blitt begått på veien av alle de frivillige som har gjort sitt beste for klubben i sitt hjerte og som dessverre på enkelt områder ble blendet av suksess og gleden av å løfte Fredrisktad Fotballklubb mot nye høyder...  Dessverre er det personer som nettopp Jan Rafn og andre jeg ikke vil og kan nevne navn på som frivillig at stilt opp for klubben gjennom mange år som må ta sin del av skylden men det er selvfølgelig vanskelig å svelge....  Nå hentyder jeg IKKE at Rafn har hatt en finger med i den svimlende pengebruken og tankeløsheten som har foregått i klubben, men at det faktisk stor sett er folk fra gata med hjerte for klubben som har stilt opp og gjort "så godt de kan".

Så da tilbake til dette hensynsløse personangrepet på Følstad. Jeg vil rose mannen for å i det hele tatt å ville stikke hodet inn i det formidable vepsebolet det er for å prøve å gjenreise økonomien i klubben vår. For uten økonomi har vi ingen klubb. DET vil NFF sørge for om kort tid. Derfor har vi INGEN tid å miste. Et styremedlem som føler seg tråkket på, (det er ihvertfall hva jeg leser mellom linjene i bloggen) det må vi ha råd til å unnvære på veien.

Så til deg Følstad, som frivillig stikker fram nesa for å lede redningen av klubben vår: Stå på videre klubben trenger slike som deg!!  

Til Rafn må jeg si at utspillet ditt igjen har satt FFK i gapestokken over vårt ganske land (ref alle nettviser i går som slukte historien rått!!!). For klubbens beste burde du forlatt ditt verv med stillhet. Hva har klubben og vi supportere å tjene på dette kun få dager etter at "håpet" igjen ble tent med en meget overraskende seier på Åråsen? Sannsynligvis ingen ting, eller kanskje bare enda mer misttillit og flere såkalte supportere som vender klubben ryggen......

Jeg for min del håper på en bedring i økonomien, en god poengfangst og fornyet tippeliga kontrakt for neste sesong.  Møter opp og støtter guttane ikledd FFK drakt og matchende skjerf....

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best, the world's best footballplayer - ever!!)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f