Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 05 sep 12, 12:21

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Jeg synes det er håpløst når såkalte supportere vender klubben ryggen fordi de selv har gått med skylapper i 10 år.

Jeg skal beskrive for deg hvordan den typiske skylappsupporteren er:

Jeg er en "såkalt supporter" som har gått på FFK-kamper siden midten av 70 tallet, i noen perioder mer, så mindre. Har bodd i Oslo i snart 20 år, men har alikevel sett mange kamper.   Når jeg kan og når jeg har råd.

Jeg er ikke en syngende eller bannermalende supporter,  jeg er gjennomsnmittsupporteren, han det er flest av.  Jeg har gått på kamper for å se på fotball og det har vært FFK grunnet følelser for klubben.   Men skylappsupporteren bruker ikke 100% av tiden sin på å følge med på styre og stell i FFK.  Vi går på kamper når vi kan, leser referater og ser frem til neste runde. Jeg kan ikke og vet ikke alt.

Jeg så mange kamper i de 2 årene vi rykket opp fra 2 til tippeligaen, men aller flest kamper har jeg sett i motgang, sportslig motgang.  Det jeg husker best er ikke cupgull fra 84 eller 06, men små ting som da Kai Roger Olsen skjøt så målet stod å rista på stadion etter stolpetreff, Gressviktribunen, det annulerte 2-0 målet til Oslo Øst i regnet da FFK skulle sikre opprykk, slike ting er det som gjør at FFK er min klubb.

Det Arte Et Labore sier, som jeg støtter 100% er at folk vender ikke primært klubben ryggen grunnet det sportslige, men fordi vi ikke lengre kjenner igjen klubben.  Mange av oss kjenner ikke igjen fotballen heller.

Det har alltid vært bråk og maktkamp i FFK, dette er ikke noe nytt.  Men nå er det snart komplett umulig å skjønne hvem som gjør hva, som ansvarer for hva, hva FFK eier og ikke eier.  

 

 

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f