Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 30 aug 12, 09:29

Dette skriver Terje Formoe (mest kjent som Kaptein Sabeltann) på Facebook angående FFK og byens GNIENE rike onkler uten hjerte for klubben:

"Vi blir bedt om å forsone oss med at det likevel ikke kommer noen ny spiss til FFK før overgangsvinduet stenger. I såfall en dødsdom for FFK som tippeligaklubb. Farvel til eliteseriespill i Fredrikstad. Alle har vært enige om at en målscorer er avgjørende i forhold til å berge plassen. 

Og grunnen som oppgis er svak økonomi. I byen med landets flotteste stadioanlegg, en av Norges mest tradisjonsrike klubber, i en by med stor interesse for fotball og et tilskuerportensiale på rundt 12 000 pr. kamp (når laget presterer). Mens steder som Sandnes og Sogndal greier å skaffe midler tilveie til å fornye og forsterke spillerstallen før de avgjørende kampene, står FFK igjen som den desiderte taperen på overgangsmarkedet.

Selvsagt er det bra at FFK har fått orden på økonomien. Men hva hjelper det hvis oppryddingen og ender med nedrykk, spillerflukt og i neste omgang et innteksttap på anslagsvis NOK 30 mill.? Da har det vært dårlig butikk å ikke satse noen hundretusen på en spiss. Selv i trange tider må man tenke offensivt. Og kanskje ha flere tanker i hodet samtidig? 

Det er og blir uforståelig at det ikke finnes vilje i en by som Fredrikstad til å trå til litt mens sjansen ennå er der. Berge FFK fra å forsvinne ned i glemselens mørke. Denne gang vil det ikke bli lett å komme opp igjen. Det er mye motsetninger i byen. Men det burde virkelig være mulig samle kreftene i den situasjonen som n er oppstått. Fordi det fortsatt er mulig å snu utviklingen. Fordi fortsatt tippeligaspill vil bety mye for drivkraften til Fredrikstad som by. Selv om noen kanskje ikke vil se det før det er for sent?
Hallo! Er det noen der ute med muskler som vil bli med på et løft? Eller er alle fullstendig likegyldige? Skal vi gi klubben en sjanse til å komme på rett kjøl? 
Eller skal vi bare vinke farvel til bruden og trøste oss med at hun har fått orden på økonomien?


Jeg er så enig så enig. Helt fantastisk latterlig dårlig engasjement blant pengefolk for å holde klubben flytende. Vi må nok bare innfinne oss med et nedrykk, spillerflukt og muligens konkurs. Da får vi heller begynne å gå og se på Østsiden, Gressvik, Lisleby og Trosvik igjen.
 
Snakket noen om å ikke fornye sesongkortene? Jada. Jeg er med på den. Hvorfor i helvete skal man gidde å betale penger for å se på en klubb som ikke har sjanse til å overleve? Nei takk, da er det faktisk andre ting i livet som man kan finne på.
 
God bedring FREDRIKSTAD!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f