Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 28 aug 12, 16:38

Det var da svært…?

Hvordan i all verden kan man få utledet noe negativt ut av setningen ”Har stor respekt for at man konsekvent og positivt forsvarer” ?

Hadde Larifari vært usaklig, vinglete og sleivete i sine utlegg, hadde han ikke hatt min respekt, og jeg hadde heller ikke oppfattet ham som konsekvent og positiv. At Larifari i sin argumentasjon etter min oppfatning uttrykker positivitet og lojalitet til dagens regime er i mitt hode slett ikke det samme som å ha en agenda (hva nå det skulle være for noe).

Men jeg er ikke enig i mange av Larifaris standpunkter – og det er jo nettopp ulike synspunkter som skaper debatten her inne. Jeg kan derfor gjenta: Jeg er glad for at debattanter som Larifari deltar her, og jeg har stor respekt for at han konsekvent og positivt forsvarer dagens regime.

Min påpeking av ”the bitter end” = Nedrykk, i det opprinnelige innlegget er ærlig ment. Laget blir svakere og svakere, På grunn av elendig økonomi nekter de beste spillerne å forlenge og blir derfor solgt. Jeg har problemer med å forstå hvordan klubben skal greie å skrape sammen midler til å komme seg opp igjen etter et nedrykk.  

Så ser vi at det her inne er mange ulike meninger om årsaken til den elendige økonomien. Er det ikke nettopp dette debatten dreier seg om?

Hvordan dette kan utlegges til at jeg tar kællen og ikke ballen forstår jeg ikke.

Til sist : Willy – du får ikke lov å trekke deg ut. Som deg, så er mange av oss andre litt matte og har mistet mye av engasjementet. Jeg forstår din oppgitthet over å bli tillagt meninger du ikke har, og feiltolket ut av proporsjoner.  Men likevel – skal klubben tilbake til gamle høyder, så er man avhengig av bredden. Og greier ikke vi her inne å diskutere uten å bli beskyldt for ”lyskespark” og ”oppgulp” så kan vi i hvert fall ikke forvente at de store gutta skal svelge kamelene og diskutere seg fram til noe som kan redde den Eliteklubben byen burde hatt. For her må det svelges kameler i megaklassen. Mothårs.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f