Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 26 aug 12, 20:37

Opprinnelig postet av Robbie

Gidder ikke å gå gjennom 1490 innlegg, dessverre. Holder å lese dine hundre siste...

Sier ikke at du skal male et annet bilde enn hva som er realiteten, men når du gang på gang kommer med det samme negative oppgulpet, så går det kanskje an å kalle "realismen" din for sutring.

 

At du gidder å svare på oppgulpet da! Jeg hadde ikke ventet at du skulle lese disse innleggene.

Som alle andre her så håper jeg det beste for klubben vår. Men det ser desverre ut som om klubben langt fra er friskmeldt organisatorisk og administrasjonsmessig. (Desverre kanskje litt dårlig formulert)

Demokraten hadde en kronikk eller artikkel for noen dager siden vedr. FFK-lederens avgang som gav grunnlag til bekymring. Hvis det er slik fortsatt at det internt ikke samarbeides i FFK-systemet så er det i disse krisetider ikke store muligheter for å komme brukbart ut av denne sesongen.

At vi på langt nær er friskmeldt når det gjelder økonomi og rammebetingelser er noe vi har visst lenge, men at det fortsatt murres og hviskes og motarbeides i korridorene, det hadde jeg ikke trodd. Dette hadde jeg trodd var et tilbakelagt stadium.

Flott og uredd av Demokraten å ta opp dette. Jeg undres på hvorfor landets 5. største "fotballområde" ikke lykkes i å trekke i samme retning når det er 16 lag i tippeligaen og mange av de som er mindre enn oss på alle måter  har samarbeidsånd så det holder.

Dette var bare litt mer sutring og oppgulp fra meg. Så håper vi på seier i morgen.

---------------------------

Intriger splitter mer enn samhold forener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f