Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

benksliter`n

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 2762

Lagt til: 20 aug 12, 18:01

Det er meget beklagelig at Lars-Thomas Stene måtte slutte. Han virket som en som kunne ha gjort en meget god jobb for FFK. Men det er ikke lett når forutsetningene er som de er.

Jeg har tro på at han har et stort hjerte for klubben i sin, FFK. Husker han fortalte om hvor lenge han hadde hatt sesongkort med fast plass på stadion, og hvor brennende engasjert FFK-supporter han var. 

Jeg tror grunnen til at han sluttet er ganske enkel. Han så et FFK som blir utnyttet av et grådig Værste AS, som gir med den ene hånden og tar det dobbelt tilbake med den andre hånden. Et Værste AS som holder på og sluke hele FFK og ødelegge klubben vår.

Ikke tvil på dette: Værste AS er ingen snill onkel, men et kynisk profittjagende eiendomsselskap. De kommer aldrig til å gi FFK penger uten at de kan gjøre stor profitt på investeringen sin. Dette likte nok Lars-Thomas like lite som oss andre ekte FFK-supportere.

Tipper at Lars-Thomas gjør det samme som meg. Ser tilbake til den gode tiden med Terje HøIli og co. som førte FFK opp i eliten igjen.

Lite klokt valg av FFK(Værste AS) å ansette en ekte FFK-supporter til å styre FFK-skuta.


PS!

Drømte i natt om at de snille onklene med Terje Høili spissen som bygde et nytt fantastisk stadion langt borte fra Værsteområdet, og at Lars-Thomas kom tilbake som leder av FFK-skuta igjen. Cry

 

 

---------------------------

FFK Østfold`s fotball-stolthet!

Vis Unita Fortior!
Are you a Glory Hunter? Sod Off!
Be Loyal Be Proud Be Stokie!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f