Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 19 aug 12, 23:00

Det er noen poenger som egentlig gjør denne saken ganske enkel for mitt vedkommende, helt uavhengig av avtalers juridiske gyldighet og påstander om "gavepakker":

Hvis vi trekker fra gjeldshåndtering fra Sport AS sitt regnskap i år, og trekker fra de 5 mill. som vi fikk for Etzaz, hvordan ser da regnskapet ut? Med en av landets dårligst betalte spillertropper, minste sportslige apparat og et meget snevert administrativt apparat?

Min påstand er at dette regnskapet slett ikke ser så bra ut. Og når det ser dårlig ut med så skrapa pengebruk, og det faktum at penger ikke forsvinner av seg sjøl, hvor blir det så av pengene? Det må jo være ført noen store utgiftsposter som gjør at FFK stiller med ulempe sammenlikna med de aller fleste andre tippeligaklubber?

Jeg synes det virker som, uten at jeg har lest regnskapet til Sport AS, FFK-systemet bruker mye penger på Stadion. Hvor mye er umulig å si uten å få det detaljerte regnskapet i henda. Det blir brukt penger på drift av noe som per dags dato blir leid. Under normale omstendigheter betaler man slett ikke drift og vedlikehold for noe man leier. Joa, det kan godt hende dette er spesifisert slik i avtalene, men jeg mener det fremdeles ikke er naturlig å vedlikeholde noe man leier.

For å være helt ærlig: Jeg tror FFK burde si opp leie av klubblokaler, administrasjonen og VIP-lokaler, og flytte ut i brakker i nærheten av stadion. DA vil vi ha skjært til benet også i leieavtalen om stadion. Siden det blir skjært helt absurd i det sportslige apparatet ville det være helt naturlig å også skjære kraftig i den leieavtalen som direkte eller indirekte koster FFK så mye penger.

Hvorvidt avtalene er juridisk patente eller ikke er for meg totalt uinteressant all den tid de skaper utgifter som gjør at FFK får soleklart dårligere betingelser enn alle andre tippeligaklubber.

Og gjeldsavtalen som ble gjort nylig var bare en utsettelse av problemet. Det skal ikke betales på en del av kortsiktig gjeld før i 2014, og det skal gjøres opp i løpet av 2015, var det vel. Og hvis den ikke betjenes gjøres gjelda om til aksjer i Sport AS! Høres mer og mer ut som bondefanging! Er det i det hele tatt lov at en klubb ikke har aksjemajoritet i sitt Sport AS? Jeg vet ikke, men det høres sprøtt ut.

Vi har følgende problemstilling som opptar oss supportere hver eneste dag: Det er et eller annet som truer FFKs framtid, både på kort og lang sikt. I og med at vi supportere ikke klarer å komme opp med noe annet svar enn at det er avtalene som har FFK i kne pr. idag (vi har godt med tilskuere, lave kostnader, liten tropp, lite apparat rundt) har F-B har overhodet ikke klart å svare på spørsmålet om hvorfor det er slik! Sånn sett har F-Bs "artikkel" ikke svart på det folkelige behovet for info som en lokalavis kan forventes å bidra med! 

En skal ikke ha stort behov for "balanse" og "objektivitet" før artikkelen til F-B skjærer i øya! F-B har nå med dette tatt "side" i saken, og det er trist.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f