Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 19 aug 12, 19:30


F-B lar Værste bruke forsiden, og 8 sider, i lørdagens utgave på å fortelle at stadion avtalen er en gavepakke. Det kunne like gjerne vært et annonsebilag. Meget kritikkverdig av F-B.

Det spørsmålet som ikke stilles er hvorvidt denne avtalen hindrer FFK i å være bærekraftig eller ikke. Hvis det er slik at denne avtalen har en så høy pris for klubben at den styrer mot undergangen er det vel drøyt å kalle det en gavepakke?

Årlige kostnader er altså minimum(med dagens tilskuertall da 25% av billett intekter overføres Fredrikstad stadion as) 8,3 mill.Hva har andre klubber vi kan sammenligne oss med(ser noen hevder dette er uvesentlig)?

Vi vet flere TL klubber har totale stadion kostnader på¨ca 1-1,5 mill Det sier seg selv at 7 mill fra eller til gjør et stort utslag på sportslig satsing. Totalt personal kost for FFK er 30 mill.

Denne sesongen sender noen signaler om hva vi kan vente oss. Sport AS styrer mot en null resultat. Stadion selskapet har ikke begynnt å betjene lånet enda. Vi har solgt Thomassen, Askar, Hussain og Tarik. Vi har ikke assistent trener(-e).

Hvem skal redde regnskapet neste år? Jabbie og Dure? Hvordan skal vi kunne utvikle spillere for videresalg med gevinst uten et trenerapparat og med alt for få spillere i stallen?

Ser enkelte mener vi ender opp som et heise lag mellom Adecco og TL. Det tror ikke jeg. Når vi rykker ned vil stadionkostnaden bli prosentvis enda større, og dermed gjøre oss enda mindre konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Så reisen stopper nok ikke der.

FFK har enkelt og greit ikke råd til å ha egen stadion. I alle fall ikke dette stadionet(hadde knapt nok råd til å ha en liten andel i det gamle også).

Eneste løsning er at stadionet eies av noen andre, og at FFK leier til en fornuftig kostnad

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f