Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 19 aug 12, 10:29

Opprinnelig postet av Bjørn1

Poenget er jo at FFK (klubben) er største eier i Fredrikstad stadion AS - selv om Værste AS i dag har 99% "til låns" helt til lånet er nedbetalt. I prinsippet så betaler jo da FFK Sport AS leie til seg selv siden de får kjøpe Værste AS sin andel for 1 krone når lånet er nedbetalt.

Og nettopp derfor ser jeg ikke noe galt i at Værste eier over 90% i dag.

Opprinnelig postet av Bjørn1

Tomten det er snakk om er jo likefullt en tomt så lenge man får bygge det man ønsker på den (FFK hadde jo uansett aldri penger til å bygge de næringslokalene du snakker om - de koster jo flere hundre millioner iflg. artikkelen i dag). Hvem trodde forresten at man skulle få leieinntekter fra næringslokalene - man må jo først bygge næringslokaler før man kan forvente å få inntekter fra dem???

Ja vi har fått bygge en stadion, men hadde tomten vært vår så hadde vi også hatt muligheter til å få leieinntekter fra tomten. Vi kunne fått til en avtale med tomteleie for næringslokaler som andre hadde bygd.

Per i dag har vi et tak. Vi har ikke en tomt. Det var en tomt vi ble fortalt at vi skulle få.

Opprinnelig postet av Bjørn1

Når du skriver  klubblokaler, men er du da VIP-lokalene? Det kommer jo også klart frem av artikkelen at FFK ikke hadde penger/fikk låne penger til å bygge disse selv. Værste AS gjorde da det, og inngikk en avtale på normale, kommersielle vilkår med FFK Sport AS. Klubben måtte jo ha VIP-lokaler på ny stadion å tilby sine sponsorer - om ikke er det nok mange som hadde bidratt med mindre (er vel også krav fra NFF).

Når jeg skriver klubblokaler så mener jeg da VIP-lokalene og kontorer og kjøkken og lager... alle lokalene klubben bruker. Jeg vet at det kommer fram i artikkelen at FFK ikke hadde penger til å bygge dette selv. Jeg angriper da heller ikke Værste for at de da bygde VIP-lokalene. (Dog er 3-4 millioner er veldig mye i leie selv om det kanskje er normale kommersielle vilkår. FFK er ikke en normal  kommersiell bedrift og ting kunne vært gjort anderledes. Værste kunne lånt ut de pengene også slik at de lokalene hadde tilfalt FFK ved nedbetalt gjeld).

 

Men som jeg skrev aller først i det forrige innlegget mitt, så er det ikke noe galt med selve avtalen med Værste. Problemet er hva både klubb og Værste kommuniserte ut til supporterne. Jeg klarer fortsatt ikke se at Stadion er den gavepakken vi ble presentert tilbake i 2004 - 2005.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f