Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 16 aug 12, 15:40

Opprinnelig postet av Ellis

Opprinnelig postet av Ellis


Takker for svaret! Jeg er svært glad for at vi styrer mot et null-regnskap i år og er klar over at det er gjort et stort stykke arbeid av de som for øyeblikket er engasjert i klubben. Åpenheten er også av et helt annet nivå nå enn tidligere. For å bli mer konkret er det avtalene rundt etableringen og drift av stadion som det i størst grad brukes tid på her inne. Slik klubben ser ut (for meg) har den en svært liten administrasjon, få trenere/ressurspersoner rundt lagene og svært edruelige lønninger (uttrykkes av Joakim i forhold til de siste dagers overganger til/fra FFK) samtidig som vi ikke har mindre grunnlag for inntekt enn det eksempelvis Sogndal, Sandnes Ulf, Haugesund osv... har. Håper det også kan være åpenhet rundt dette.

Jeg forstår at ikke dette kanskje er rett sted å gi informasjon om dette, men jeg ønsker meg uansett at det kan gis i en eller annen form.

 

Det er dessverre bare å innse at det ikke kommer svar rundt disse spørsmålene. Hadde håpet at det ihvertfall kunne henvises videre. Nå ser vi jo også at leder trekker seg pga økonomiske utfordringer. Det er ikke alt som er lett å være like åpen rundt...

 

Du får nok ikke de svarene rundt økonomi du ønsker her inne. Men det kommer en artikkel i lørdagens F-B som er klubbens svar på mange av de ubesvarte spørsmålene som er stilt her inne rundt bl.a stadionavtalen.

Svaret kommer fra de som har innsyn i avtalen og klubbens økonomi, så det er bare å smøre seg med tålmodighet frem til lørdagen.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f