Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 14 aug 12, 15:31

Opprinnelig postet av Ellis


Jeg er ikke noe særlig aktiv skribent her inne, men er en ivrig leser. Følger selvfølgelig også med klubben på alle hjemmekamper og på de bortekamper jeg har anledning til å være med på. Jeg syns det er svært bra når klubben og dens representanter engasjerer seg på supporterforumet og gleder meg over å lese svarene fra deg, Rafn. Jeg vet ikke i hvilken grad forumet brukes til å "sjekke temperaturen" hos lagets mange supportere, men det kunne vel være klokt. Det jeg da ser er at enhver post vedrørende klubbens økonomi ikke blir kommentert av noen som har en tilknytning til klubben. Forholdet mellom As og dets eiere er til stadighet oppe og spekulasjoner rundt kostnader, eierskap og liknende debateres. At enkelte supportere fokuserer ensidig på negative saker er jo en ting, at klubbens representanter ikke kommenterer påstander rundt økonomi og eierskap er også en ting.

Fint om jeg, som mangeårig supporter, kan få noen betryggende kommentarer fra klubben. Om ikke her så ihvertfall et annet sted.

(Joda, jeg vet jeg er i feil Emne men vedrørende ensidig engasjement fant jeg det mest nyttig å koble det sammen med de andre svarene rundt temaet). :)

Forstår godt behovet for informasjon så lange klubben har sagt vi skal være en åpen klubb. Likevel kan man nok ikke forvente at man vil finne alle svarene her inne. For det første finnes det 2 styrer (klubb og AS) med hver sine ansvarsområder. Det er ikke så lett å forstå hvem som gjør hva for utenforstående. 

Men som en tommelfingerregel så driver Klubbstyret med Sport og AS Styret har hovedansvar for økonomi, inntekter, marked og administrasjon. Det har vært en tøff opprydding i klubben etter sjokktallene som ble presentert i vinter. like sjokkerende for dere som for mange av oss i klubbstyret. 

I klubben er det kommunikasjonslinjer og det er viktig at informasjonen kommer fra rett person. Men de siste tallene presentert av Karl Anders Følstad ( Formann i AS Styret) så er vi på rett vei og styrer mot et nullregnskap. Dette ble adressert før salget av Tarik, men om inntekter/lønnsreduksjoner er tatt med her vites ikke.

Ikke alle i styrene er oppdatert på hva som skjer her inne, men mange ansatte i klubben er jevnlig innom for å sjekke temperaturen. 

Håper dette var en enkel avklaring.

 

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f