Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gargamel

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 11 aug 12, 16:58

Opprinnelig postet av RuneT

Opprinnelig postet av Kai Roger

Vi kan oppleve at Tarik lengter hjem etter å ha tilbragt vinteren i Trondheim også. Hvis så skjer,er han jo veldig hjemmekjær.

Noen spillere lykkes kun i den klubben/byen de er ifra. Kanskje Tarik er en sånn spiller? Da kommer han hjem igjen om et år eller 2 og skriver 5 års kontraktWink

Jeg tror ikke dette blir glemt så fort dersom det at Tarik stikker til Bartebyen nå fører til at FFK rykker ned... Tarik er ikke så stor at han kan gjøre hva som helst, og så bare glemmer vi det.


 

Hjemlengsel ? Han er ikke i trygge FFK lenger nå, som har gjort alt for at Tarik skal lykkes. Nå er han i en klubb som fler en en gang har latt sine spillere få gå ut kontraktstiden sin, så det er ikke lenger opp til Tarik om han går eller ikke... Desuten hjelper det ikke om han skriver 10 årskontrakt. Han har vist at han ikke er til å stole på når det gjelder det der. Nei, jeg vil ikke ha Tarik tilbake til FFK etter dette.. La oss bare håpe på at FFK-ledelsen har hatt vett nok i skallen til å sette på en solid videresalgsklausul (selv om jeg frykter det motsatte).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340