Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 09 aug 12, 03:47

syns folk overdriver litt her nå. når tarik sa at han ikke skulle gå til en annen klubb i norge så var faktisk ffk et mye bedre lag enn de er nå. han er tross alt en god spiller, og han har godtatt å kjøre rundt i buss i norges land for å hjelpe klubben.

den gutten har gjort mer enn nok for ffk. kan ikke skjønne noe annet enn at han har et stort hjerte for denne klubben. folk må skjønne at han må tenke litt på seg selv også. det er faktisk på tide at han faktisk tenker på seg selv spør du meg, fatter ikke at han egentlig kom tilbake til oss.

selvfølgelig kunne jeg ønske at han hadde blitt i ffk, eller at han hadde ventet litt, å gått til utlandet. trur han hadde fått et intressant tilbud i løpet av kort tid. men nå er han mest sannsynlig klar for rbk, å det må vi bare godta. samme som jeg sa om hussain når han gikk til molde, hva skal de gjøre i ffk, de er for gode til å bli i denne klubben sånn som situasjonen er.

nå må vi bare håpe at de vi har og kommer til å få inn, er gode nok til at vi holder plassen i tippeligaen, fikk et veldig positivt intrykk av de vi har fått inn nå. så får vi bare håpe at vi får inn et par til som hjelper oss i kampen mot nedrykk, så vi får håpe vi har økonomi til å styrke laget før neste sesong. har ikke vært veldig positiv selv i år, men vi må ha trua.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f