Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 08 aug 12, 22:58
Endret: 08 aug 12, 23:00
Endret av: Holters

Jeg har egentlig litt vanskeligheter med å forstå valget hans. Tarik forlater "klubben i hans hjerte" i ytterste nød for en klubb som fint hadde tatt imot ham med åpne armer etter sesongslutt. Likevel velger han å dra nå i sommer, og dermed knuse alt som heter heltestatus i Fredrikstad. Det er lov å være skikkelig skuffa nå.

Tarik lovte at han aldri skulle spille for en annen klubb i Norge. Den første gangen lot vi oss lure og aksepterte en konstruert  livsløgn om at det var FFKs tilværelse i 1. divisjon som var forklaringen. Denne gangen er det langt vanskeligere å bortforklare valget. Jeg er overbevist om at det vil bli servert en eller annen coverstory om at Tarik ønsket å forlate FFK for at klubben skulle få penger for ham, men faktum er at han helt og holdent har tatt valget selv. FFK var tvunget til å akseptere budet grunnet avtalen med Herenveen.

Det er ikke vanskelig å forstå at Rosenborg er langt mer attraktive enn Fredrikstad. Derimot er det vanskelig å forstå at Tarik velger Rosenborg fremfor Pescara, og i tillegg velger å forlate FFK midt i den verste nedrykksstriden med tilhørende økonomisk katastrofe. I stedet for å kjempe til det siste for å forhindre nedrykk, velger han i stedet å sette den siste spikeren i kista.

Tarik er tilnærmet uerstattelig. Uten penger, er han komplett uerstattelig.

Vi går en tung høst i møte...

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f