Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 28 jun 12, 20:21

Opprinnelig postet av rød og hvit

Opprinnelig postet av knut

vi er midt i silly season og en overgang for tarik. allikevel går det et døgn uten et eneste foruminnlegg på ffksupporter. det sier det meste om interessen rundt klubben om dagen.

kjipt

Det betyr nødvendigvis ikke at interessen for laget er mindre.
Tidligere var forumet "informasjonskanalen". Nå er nyhetene tilgjengelig på ffk sine sider.
Skal dette forumet bli interessant må det ha mer stoff enn bare synsing - forventer ikke lekkasjer, men meninger med tyngde - gjerne friske diskusjoner (ikke skitkasting) og analyser av både spillere, spillestil.

Innlegg av typen: " Nå går alt til h..." blir man egentlig ganske fort lei og interessen for forumet svekkes tilsvarende.

Er nok en blanding av mange grunner.

Tidligere var dette omtrent det eneste stedet man kunne diskutere FFK. Dette har de siste årene endret seg veldig. Nå er det mulig å komme med kommentarer under de aller fleste artikler i de aller fleste nettavise, ofte med en Facebookkonto. Terskelen for å kommentere der blir lav for brukerne. Man slipper også å oppsøke et annet sted for å diskutere saken man leser om. I tillegg er det mange som bruker Twitter for korte, raske kommentarer. (Blir dessverre lite dybdediskusjoner der).

Entusiasmen for FFK er lavere enn på veldig lenge, noe Fredriksstad Blad også har bekreftet. Artiklene om FFK på deres nettsider er ikke i nærheten av å få så mange klikk som tidligere.

Når det gjelder Silly Season og lite kommentarer om FFK har vel det sin naturlige forklaring i at ingen venter at vi skal få noen spillere inn.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340