Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 10 sep 04, 17:08
... og så er det stor forskjell på toppspiller og et kjent, norsk navn. En toppspiller kan like godt være fra Somalia, Peru og New Zealand som ifra Norge. Det er kvaliteten på spillerne som ble hentet som har blitt kritisert - ikke det at de har hentet utenlandske spillere. Man prioriterte kvantitet fremfor kvalitet, og det mener jeg fortsatt var feil. Får man en toppspiller inn i laget hever man også nivået på de rundt. Et lag med noen toppspillere kan leve med å ha noen middelmådigheter med, men et lag bestående av kun middelmådigheter vil aldri kunne hevde seg i det fine selskap.

I sommer hentet de derimot inn toppspillere, og dermed også kvalitetsspillere. Riktignok er det kun Lund Hansen kan skryte på seg å ha norsk pass. ;)

Å hente inn kvalitetsspillere som har besvist noe, og som så å si kan garantere for gode prestasjoner er aldri ueffent, men det er også viktig med litt blanding. Det ligger mye skjult læring i å få trene med gode spillere, og FFK bør også i fremtiden hente inn lovende spillere, og folk som har utviklingspotensiale.

---------------------------

Ansvarlig redaktør

"Solen smiler til glade gutter..."


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f