Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 28 mai 12, 17:19
Endret: 28 mai 12, 17:46
Endret av: Tøfflus

Pinserunden er amputert fordi flere lag har spillere på tur med U19-landslaget. Runden denne uken består av følgende kamper, i tillegg til vår hjemmekamp mot Viking i morgen:

Hønefoss-Molde. Bortelaget er i dytten og spilte en veldig god andreomgang mot Tromsø nå sist. Hønefoss krangler med seg poeng her og der, senest 1-1 i Haugesund. Håper selvsagt på Molde-seier her.

Sandnes-Ulf - Haugesund: Nytt Rogalandsderby. Kommer Høiland til å skaffe Ulf nye straffer i dag? Vil det i så fall være nok? Her må vi bare krysse fingre og tær for borteseier.

Stabæk - Lillestrøm: Med den nylige formstigningen til LSK i minne, lukter vel dette borteseier. Stabæk er såpass dårlige at de får oss til å se ut som et anstendig fotballag. Men for vår del vil det kanskje være en fordel om de flakser til seg poeng? LSK har foreløpig ikke klart å klatre ut av nedrykksstriden, og jeg er ikke like kategorisk nå som jeg var i starten av sesongen på at de vil klatre mye.

Tromsø - Brann: For vår del uinteressant da Brann allerede har klatret ut av nedrykksstriden. Tromsø må vinne for å fortsatt henge med i toppen.

PS: Korreksjon: Høiland spiller ikke for Sulf. Hvem skal da konstruere straffespark for dem??

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340