Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 24 mai 12, 11:34

Håpet lever i form av svak form på Sogndal og Sandnes Ulf. 0-0 på de igår må vi si oss meget fornøyd med. Men 7poeng opp til trygg grunn ser ikke bra ut. MEN, det har stått verre til tidligere, og FFK har kommet tilbake. Forskjellen i år er at flere yngre spillere må dra lasset, samt at man ikke kan forsterke i sommer. Berntsen er gone, Dahl Hagen forsvinner også (knapt et tap selvom vi ikke har en annen ren venstreback, Dahl Hagen er altfor passiv og svak for TL).

Hjemme mot Viking er tradisjonelt em god mulighet til 3 poeng. Det blir garantert jevnt, men hvor savnet av Tarik kan bli avgjørende i negativ grad. Samtidig var det Tarik helt alene som skuslet bort flere overgangsmuligheter i Bergen igår, hans svakeste kamp for sesongen. En Tarik på vanlig nivå ville muligens gitt oss en 0-1 eller 0-2 ledelse...

Trekket med Horn på midtbanen fungerte godt, og håper vi fortsetter med det. Hussain, Duré, Holm, Tarik, Valencia og Ramberg er ute.

Knudsen må også slutte med svake returer, største skuffelsen på årets lag (sammen med blodfattige Halvorsen). Samtidig vet vi at han "egentlig" har nivået og vel så det inne. Masalin har nesten alltid vært solid i målet, tipper han er rimelig frustrert med å forbli benkte.

 

Knudsen

Landgren   Martinsen   Strømsborg   Dahl Hagen

 

Halvorsen     Horn    Jabbie aka Jaffie    Rafn

 

Ruud Tveter    Momo

 

Benk: Masalin, Hansen, Standerholen !!!omg

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f