Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 mai 12, 10:30

Selv om jeg fortsatt står som Lars29 her på forumet er jeg nå blitt Lars på 35 :-) Jeg har siden 1999 bodd i Oslo, og jeg har fulgt FFK mer eller mindre fast siden 1987 sesongen. Var også på den ene cupfinalen i 1984 og ikke minst så var jeg på den siste hjemmekampen med noen hundre tilskuere når vi nådde vårt absolutte bunnivå og rykket ned til daværende 3 nivå i 1992. Det å følge FFK har alltid vært evigvarende opp og nedturer, vært mye rot og dårlig ledelse opp igjennom historien og har man hjerteproblemer, så er kanskje ikke FFK det laget man bør holde med. Men hjertet mitt vil alltid være i Fredrikstad Fotballklubb om det slår godt eller dårlig.

Det som har skjedd og skjer i FFK nå om dagen er mer enn bekymringsfullt. Klubben er økonomisk i store vanskeligheter, stallen er for liten/dårlig, de spillerne vi har mistet har ikke blitt skikkelig erstattet, vi har mange skader og vi mangler en dyktig og samlende hovedtrener. Vi mangler på grunn av økonomi en assistenttrener ( eller kanskje vi har en dyktig en i Amundsen ), Klubbens omdømme er kraftig svekket etter bevisst "triksing" i Piroja saken ( flere saker kan være på vei), flere ledere i klubben er siktet, tilskuerne svikter, interessen er dalenede og Høili og Brynhildsen utspiller sin "maktkamp". etc..etc..

Jeg er oppriktig bekymret for klubben jeg er så glad i..

Kan FFK ende opp som Lyn om ikke ting raskt ryddes opp?...JA    

Kunne dette vært positivt for klubben for å finne tilbake til "sjelen" sin..JA...Definitivt..

Jeg vil gå litt tilbake i tid..

2002 - 2006..Eggen effekten rår klubben, vi rykker opp etter mange år med nesten opprykk, Høili spytter inn penger.Klubben har store sponsorinntekter, .evigvarende lykkerus som får sin utøsning ved at vi vinner cupfinalen..klubben og supportere står sammen..Plankehaugen står sammen..

2007 - 2008..Klubben satser, Ny stadion fått "gratis" av Værste ( iallefall det som blir sagt, dyreste "gratispresang" noensinne ) MA kommer på kant med Eggen, Eggen slutter som følge av dette.Klubben satser på å ha en person som er tiltalt for dokumentforfalskning som sjef i klubben, MA får så slutte når han blir dømt..Ny trener..Dyre spillere på dyre kontrakter blir hentet inn..Man ansetter en direktør i klubben med ...1,8 millioner i årslønn..Man kniver om ligagull lenge, kulminerer med sølv..Stor stemning..Uenigheter innad i Plankehaugen, ny gruppe dannes,

2008 - 2009..Grønhagen slutter.Man sliter i tippeligaen.Man henter inn av alle trenere Tom Nordlie ( som er omstridt for å si det mildt ), som nærmest dikterer sin egen årslønn på 2,5 millioner + bonuser + en dyr hjelpetrener, Nordlie vil ha og henter inn Mathias Andersson for vel 2,5 mill ( som senere blir gitt bort gratis ) og Alex Valencia for samme sum..Klubben rykker ned og taper med det store inntekter.

2009 - 2010..Aune tar over etter at Nordlie får sparken..så vidt vi rykker opp etter play off, med den stallen og spillerne vi har..må omkamp til for å rykke opp..Klubben har store problemer med økonomien..Fortsetter med Aune som trener, betaler fortsatt sluttpakkene til Grønhagen og Nordlie..

2010 - 2012..Svein Johannessen tar over styringen i klubben..Blir lovet at det skal ryddes opp, situasjonen økonomisk er dramatisk...blir hele tiden fortalt at det er på vei til å bli ryddet opp..Klubben holder seg i tippeligaen..Men viser seg før 2012 sesongen at situasjonen i klubben er enda værre enn det som er sagt, Svein Johannessen har ikke kontroll som han har sagt..man feiler i budsjetteringen, leien til Værste er fortsatt himmelhøy, man kvitter seg med banemannen?? og har ikke råd til å ta fly og eventuelt hotell til alle lengre bortekamper. Høili spytter ikke inn penger i klubben på grunn av Værste,  Piroja saken eksploderer..flere saker kan være på vei, mange personer i klubben er siktet.Omdømmet er blåst bort. Klubben er på kanten av stupet..FFK er nest sist på tabellen..Interessen er det laveste på flere år..

Vil snakke på vegne av meg selv..Min glede av å gå på stadion er ikke den samme lenger..Dette handler ikke om tabellplassering og om klubben er i tippeligaen. Men når ledere i klubben lyver, trikser og holder ting skjult og med det kjører klubben og merkevaren FFK på ræva, da mister jeg litt av gleden..Alt tullet i Plankehaugen, har også gjort at jeg har mistet gnisten..BRH/Supras mot Plankehaugen, alle kallenavn på jenter, eldre i Plankehaugen som var med før og som var og er like gode supportere som alle andre, innføringen av tromme, det at en liten gruppe skal styre et stort flertall..har gjort at jeg og flere med meg, har mistet litt av gleden. Vi sang og synger til tider mye, selv om vi ikke er en del av Supras..Men den evige gnålet fordi vi ikke hopper nok, eller har lyst til å synge samme sang i 10 - 15 minutter har ødelagt litt av den gleden vi hadde før. Supportersanger skal være litt spontant, lei av å høre hele tiden at dette er supporterkultur..se på Bad Blue Boys etc..For meg og mange med meg er ikke de og tromme supporterkultur. Men er jo som flere i Supras ( mindretallet ) sier..Tromma er kommet for å bli. Så da er det vel sånn !!!

Vi var flinke til å kritisere Lyn og hvor dårlige supportere de hadde i tippeligaen..var vel 5000 FFK supportere der i 2005, når det var 7000 totalt på kampen på Ullevål.Altså 2000 fra Lyn når de slet..De gikk eterhvert konkurs og rykket ned..Men Lyn har virkelig funnet sjela si igjen..Er et snitt på over 2000 på kampene deres på Frogner Stadion i 3 divisjon..Supporterne står samlet..Kanskje faktisk en konkurs er det FFK trenger, selv om jeg ikke håper at det skjer. Men klubben trenger å finne sjela si og få tilbake omdømmet vi engang hadde. Og vi trenger ledere som kan styre en fotballklubb og som er ærlig og redelige! Da kommer publikum tilbake..Interessen rundt FFK vil alltid være der i Fredrikstad.

      

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f