Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 21 mai 12, 09:34


Det var da forferdelig mye syting!!!! "Life is pain. Live with it!" Geena Davies i Long kiss goodnight. Og sånn er det med fotballivet også. Ja, vanstyret fra forgangne år har konsekvenser for dagens drift. Skyt ikke på de som NÅ gjør alt de kan for å berge skuta gjennom skjær og brottsjø.

Hvis dere ikke ser at laget nå spiller som et lag igjen isteden for 11 mann som bare løp utpå der, er dere blinde. Hadde vi hatt flyt hadde Vidar Martinsens skudd mot Molde gått inn og det samme med Landgrens på lørdag. Men dessverre er vi ikke der - ennå.  Jeg regner med tap både mot Brann og Viking. Ikke fordi gutta og treneren ikke gjør så godt de kan , men vi har ikke marginene med oss. Etter EM-pausen vil ting forandre seg.

Mange ganger når alt går dritt ønsker jeg at jeg aldri hadde begynt å bry meg om FFK. Men det gjør jeg, så da får jeg bare lære meg å leve med smerten. Eller har dere tenkt å være som de City-supporterne som gikk hjem før kampen var slutt? Og dermed gikk glipp av den store euforien ved i vinne serien på overtid? Jeg blir til dommeren blåser.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f