Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jabbie

Knøttespiller
Ble medlem: 20 aug 11
Innlegg: 67

Lagt til: 16 mai 12, 00:28
Endret: 16 mai 12, 00:33
Endret av: Jabbie

Trist den sitausjonen man er i, 14 spillere i seriekamp er jo helt horibelt, egentlig. Prøver å se litt positivt på kampen mot Molde. Var vel bare en grov Staw-tabbe fra poeng i tilsvarende kamp i fjor, og laget er ikke så langt bak fjorårets. Joda, Horn og Dure anyday foran Martinsen/Strømsborg. Men syns Martinsen har vært en positiv overraskelse i år tross alt, mens Strømsborg har tatt nivået ganske bra. God fysikk til alderen å være. Benken var selvsagt en helt annen...

Edit: Ser nå at 1-0 seieren til Molde kom på stadioen. Da ble straks poenget mitt enda dårligere. Dog vant Molde bare 2-1 på hjemmebane også, for omtrent nøyaktig et år siden, uten at jeg husker noe av den kampen.

Jabbie er jo også ute med karatene, kom jeg på nå når jeg sitter her. Holm er vel også ute, så Bertnsen og Hussain er FFK's tilgjengelige spillere på midten. Har litt vanskelig for å se at to spillere som kanskje trives aller best i en hengende frirolle blir plassert sammen. Amundsen får en jobb med lagutaket! Håper virkelig ikke at utgangspunktet før match er og plassere bussen foran Knudsen i 90 minutter. Her er det bare og utnytte de sjansene man får, og da er fortrinnsvis Tarik og Hussain/Bertsen nødt til å være venn med ballen.

 

---------------------------

(Brukernavnet var ganske tilfeldig)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340