Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madserazzi

Juniorspiller

Ble medlem: 12 mai 09
Innlegg: 117

Lagt til: 15 mai 12, 15:20


Åfytti h......!
Dette er en skam for TL og elitefotball i særklasse. Vi klarte til og med å mønstre flere kæll  til bortekamp mot Trøgstad/båstad i sin tid i 7 div eller hva det var.
All ære til spillere og trenere som fortsatt gidder å legge ned en innsats i dette her. Har full forståelse for at både spillere og supportere allerede har gitt opp.
De som sitter ansvarlige for denne økonomiske situasjonen, jeg driter i om det er Henriksen, Brynhildsen, Kværneng, Værste eller hvem f...., skylder alle FFK supportere en stor unnskyldning. I tillegg bør de som sitter med en klump i halsen(om vedkommende har samvittighet da....) legge kortene på bordet og tilby støtte til å få skuta på rett kjøl igjen.

Signalene dette sender ut er intet annet enn en falitterklæring, og jeg skammer meg faktisk litt som FFK supporter at vi ikke klarer å stable mer enn 14 kæll på beina til bortekampen mot fjordårets seriemester.

Her er bare å sende alle mann i angrep og satse på overraskelsemomentet. Vinn, eller tap med æren i behold. Å forsvare seg til 1 poeng slik vi gjorde mot Haugesund kommer ikke til å funke allikevel.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340