Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 14 mai 12, 13:00

Jeg er fornøyd med 1 poeng......er egentlig litt rart å tenke på at probleme er blitt så store i klubben,at 1 poeng på hjemmebane uten en eneste målsjanse til oss selv er tilfredstillendeSurprised

Men slik er det desverre blitt.....jeg holder meg fast i en syltynn 'tråd',hvor alt posetivt er bra. Bekymringsfult dette med publikums oppsluttning....betyr vel at vi fortsetter å gå med underskudd hver uke,noe som igjen MÅ fremtvinge en mere langsiktig løsning for klubben.

Jeg tar av meg hatten for gutta som klarer å holde sånn noenlunde fokus på det sportslige. Så får det bare være at vi vil gå på en smell i ny og ne. Viktig å stikke fingeren i jorda,og faktisk se hva slags spillere vi har,og hvilke forutsetninger gutta jobber under.

Jon Knudsen er og blir en meget viktig spiler for oss denne sesongen......ikke kritiser mannen hvis/når han gjør en feil/tabbe....vi har ikke så mange andre å velge i. Vi har mere enn nok å få på plass en første 11'er til kamp,og 'håpe' på en 3-4 spillere på benken. Jeg tenker på skader og ikke minst karantener,som jeg sa før sesongen vil ramme oss ekstra hardt iår.

Med Hussain på banen igår,tror jeg faktisk kampen kunne bikket vår vei---han er viktig for det kreative offensive spillet vårt..ikke minst i relasjonen til Tarik.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340