Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 mai 12, 22:58

Opprinnelig postet av Knuty


Vår gamle kjenning Per Morten Kristiansen: - Trist det som skjer i Fredrikstad.

Ja, det har Per Morten retti i, Jæ..i trist egentlig.

Men det triste har sin årsak, udugelig ledelse gjennom mange år, en ledelse som muligens også har tydd til grov økonomisk kriminalitet for å få fremgang, en ledelse som ikke har hatt greie på ledelse, og en stadionavtale som tydeligvis ikke har vært gjennomgått og forhandlet fram av juridisk ekspertise som skulle tale klubbens sak.

Den ledelsen som var med på dette, følte de seg så beæret at de følte de ikke trengte annen advokat enn Værste sin?

Nå taper klubben billettinntekter på nær en halv million pr. hjemmekamp. At folk holder seg hjemme er forståelig, selv Plankehaugtribunen var så glissen som man aldri har sett den.

Uten en reforhandling av stadionavtalen og en refinansiering av klubbøkonomien står den gamle aristokraten fremfor et realt fall.

Et forsterket juniorlag har ingenting i tippeligaen å gjøre. Når man må hente spillere gratis som andre klubber er glad for å bli kvitt så er falitten undertegnet og forseglet.

Dårlig vær til lørdag så ser jeg kampen på TV2-sport. Det gjør ingenting økonomisk for klubben da sesongkortene er kjøpt og betalt. Neste år så regner jeg med at de hverken kjøpes eller betales.

Kampen idag? Blodfattig......

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340