Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 11 mai 12, 14:16

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Willy René

 

Da er FFK som klubb ganske kraftige ute og kjøre, hvis styrefolk faktisk tør si dette, må jeg si. 

Vi står ved det utrolig viktig veiskille nå. Skal vi finne oss i at Værste i praksis styrer hele skuta, eller skal klubben sette igang en prosess for å ta makta tilbake.

Tror vi skal lete lenge etter noen som mener at opprettelsen av Sport AS var klok og fornuftig. Med alle forbehold om at etterpåklokskap er enkelt. Jeg var den gang superskeptisk, men trodde at forbundets mal var sterk nok til å beskytte klubben.

Nå er det vel ikke selve as-modellen det er noe galt med, men i vårt tilfelle det avtaleregimet som ble lagt rundt, og de folkene as’et etter hvert ble ”besatt” med, både på eier- styre- og ledersiden.

Jeg tror as-modellen kan være en bra modell for å ta ut det potensialet som ligger her, under den klare forutsetning av at det er klubben og klubbens verdier som ligger til grunn for det som foregår. Herunder at disse verdiene også aksepteres og deles av eiere/investorer. På DET grunnlaget tror jeg også investorene kan få avkastning – faktisk er kanskje dette den eneste muligheten for at en fotballinvestering kan gi langsiktig avkastning.

I en realistisk verden må man nok også erkjenne at det ikke er mulig å stabilisere seg topp 5-6-7 uten økonomiske muskler i ryggen.

Som sagt gjelder det å finne balansegangen mellom verdier og kapital.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340