Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 11 mai 12, 00:26

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Balto

Han er sikkert veldig fotballfaglig flink, men får han spillerne til å forstå hva han mener. Han har blitt intervjuet i pausene i endel tippeligakamper, og du skal ha rimelig bra peiling på fotball for å forstå alt hva han mener

Det er ikke noe vanskelig å forstå hva han mener, selv for meg som spilte fotball for en del år siden.

Jeg håper bare han ikke kompliserer ting veldig, og heller fokuserer på noen få enkle ting og trykker på de riktige knappene. I tillegg håper jeg han tar et møte med hver enkelt spiller og prater om styrker/svakheter, og hvordan spillerne skal få tilbake trua på seg selv. 

Det siste gjelder spesielt for Halvorsen, Ruud Tveter, Hansen, Valencia og Jabbie der det ser ut som at sjøltilliten er helt fraværende om dagen.

Hvis alle de riktige knappene blir trykket på og spillerne gradvis får tilbake sjøltilliten og trua på seg selv vil også laget bli bra. Bra nok til å beholde plassen. La oss bare håpe at oppsvingen kommer allerede på søndag mot Haugesund.

Men igjen - med alle skadene + karantene som kommer rekende på flere fjøler fremover ser det ikke lystig ut.

Jeg misunner på ingen måte de arbeidsforholdene Trond Amundsen har fremover nå. Håper han er sterk og klar, og gjør noen synlige endringer. Forhåpentligvis lykkes han.

Lykke til!

 

Blir tøft for TA å gjøre noen synlige endringer...stallen er ikke forandra..og skader og karantener,er de samme som om TFA skulle vært trener. TA er helt avhengig av en seier på søndag...og i mange tilfeller blir det seier i første kamp med trenerskifte..la os håpe om at dette skjer her også,slik at TA får levelige forhold.

Jeg har ikke trua på TA,og jeg tror han følger etter TFA ut 'porten'. Jeg håper inderlig at jeg tar feilWink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f